Pehea e koho ai i kahi peʻa malu kūpono

Peʻa maluHe mau koho maikaʻi loa ia no kāu māla, patio, pā hale, no ka mea, ʻoi aku ka liʻiliʻi o ke kumukūʻai ma mua o nā pergolas a i ʻole nā ​​​​awnings e loaʻa ai ka malu i ke kauwela a i nā lā wela.Loaʻa iā mākou kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo maʻamau e kōkua iā ʻoe e hoʻoholo i kāu hoʻoholo me ka pololei.Nui nō hoʻi nā pōmaikaʻi o ka holo ʻana o ka peʻa malu a ʻaʻole ia he kīhāpai paʻa mau, no laila maikaʻi loa lākou no nā ʻāina hoʻolimalima no ka mea hiki ke lawe ʻia i lalo a hoʻihoʻi hou ʻia.

No laila ua ʻike nā mea a paupeʻa maluHe kuleana koʻikoʻi i ko mākou ola i kēlā me kēia lā, ʻo ka mea nui ke koho ʻana i kahi peʻa malu kūpono i kā mākou māla a i ʻole patio a i ʻole kekahi mau wahi ʻē aʻe.Pono mākou e aʻo hou a hiki i ka holo ʻana o kou malu i ka home, akā naʻe, ʻaʻole i makemake ka moku, ka waihoʻoluʻu a i ʻole ka nui āu e makemake ai.

Ke kūʻai ʻoe i kahipeʻa malu,no ka peʻa malu maikaʻi loa, pono nā koho koho i ka frirstly high quality, raw material, UV protection, shade block (ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o 90% blockage), versatile hiʻohiʻona (color, size, and shape), sag-proof. hoʻolālā, a me ka lōʻihi (ʻelima mau makahiki o ka hoʻohana ʻana).
ʻO ka peʻa malu o ke ʻano huinakolu e hāʻawi i ka malu ma mua o ka huinaha no ka mea he liʻiliʻi ma mua o ka huinaha ma lalo o ka nui like, akā ʻoi aku ka maikaʻi o ka hiki ke hoʻokomo i kahi ākea haiki.ʻO ka mea hou aku, ʻekolu wale nō kāna hui hoʻoponopono e ʻae iā ʻoe e noʻonoʻo iki me ia.
He manaʻo maikaʻi e hoʻomoe i ʻelua mau ʻupena malu triangle inā mālama ʻoe i kahi ʻupena malu triangular akā makemake mau ʻoe e loaʻa i kahi pale malu nui, ʻo kekahi no ka nānā ʻana a ʻo kekahi hana.

ʻO nā mea a pau, e ʻoluʻolu e pālua e hōʻoia i kāu koho i kūpono loa i kou wahi ke kūʻai ʻoe i kahi ʻupena malu.


Ka manawa hoʻouna: Nov-10-2022